На 31 януари 2019 г. бе подписан договор за партньорство между Сдружение „Крав Мага Оцеляване България“ и Национална Спортна Академия „Васил Левски“ по проекта „KMS Give from the HEART”.

Полк. Амир Горен – Председател на Сдружение „Крав Мага Оцеляване България“ и Ректорът на Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Проф. д-р Пенчо Гешев, подписаха договор за сътрудничество по реализирането на проект „KMS Give from the HEART” на 31 Януари 2019 г. в гр. София.

Целта на проекта е в български училища да бъде предоставено адаптирано обучение по Крав Мага за деца, целящо намаляване нивата на агресия. Партньорството и общата работа на Сдружение „Крав Мага Оцеляване България“ и НСА „Васил Левски“ ще се изразява в популяризиране на проекта, организиране на обучения и научно проследяване и анализ на резултатите.

На срещата присъства и Проф. д-р Татяна Янчева, Заместник-ректор по научната и международна дейност, която определи договора като много добра стъпка, насочена към практическата подготовка и реализиране на проекта.