КРАВ МАГА ЗА ОРГАНИ НА РЕДА

За всички сектори на органите на реда, специални отряди и отряди за борба с тероризма.

Задачата на органите на реда е да поддържат реда. Докато войниците имат право да убиват, цивилнитве имат право само да защитавт себе си, а телохранителите ги е грижа само да защитават клиентите си, органите на реда трябва да защитават законите.

Крав Мага е гъвкава система и може да се пригоди за да пасва на законите на всяка отделна държава. В демократичните страни пазителят на реда се сблъсква със следния проблем – той трябва да защитава закона и цивилните, но също така трябва да използва умерено количество сила. Това става възможно като се разоредели насилието на различни нива в зависимост от интензивността му: от най-висока (огнестрелни оръжия), през средна (ножове и палки) до най-ниски нива (Крав Мага с голи ръце)

Законът не позволява на служителите на реда да нараняват цивилни без причина, поради което се оказва, че Крав Мага е единственото оръжие на негово разположение. Например, когато някой бива арестуван и неговите съпруг или съпруга се ядосат и се опитат да попречат н ареста, служителите на реда не бива да използват прекомерна сила. Техниките на Крав Мага могат да им помогнат да защитят себе си и да изпълнят дълга си.

Тъй като служителите на реда са оборудвани с конкретни оръжия и инструменти, този тип Крав Мага ги учи да използват най-ефективно това, с което разполагат, за да изпълнят задачите си по най-добрия възможен начин, например как да използват белезници ефективно; как да използват пистолета си за хладно оръжие, когато искат или трябва да не стрелят с него. Крав Мага предоставя на обучаваните техники за контролиране на опонента, вместо за убиване или оттегляне без вреда.

Нека наблегнем: KMS програмите за обучение и трениране са създадени да създадат служители, които ще действат правилно под най-напрегнати обстановки, използвайки най-ефективните техники и тактики с решителност и подходяща агресия.

Курсовете и семинарите включват нива на обучение от основно до това на инструктор. Дължината им варира от три дена до три седмици.

Агенциите на органите на реда предпочитат да обучават служителите си на Крав Мага, тъй като това предоставя четири важни предимства:

Умението да работят заедно под особен стрес. Крав Мага позволява на служителите да продължат работа при особени или сложни ситуации.
Предоставя на служителите средствата, които са им необходими за изпълнение на задълженията си.
Обучение за кратък период от време.
Възможността техниките да бъдат модифицирани, за да съвпадат със законите на съответните държави.

Установяване и управление на обучението.

Квалифициране на инструкторите, извличане на тренировъчни програми и учебни планове, обработване на обратна връзка, и контрол на качеството на обучението и персонала.

Интегрирано обучение

Инструкторите ни ще бъдат включени във вече съществуваща програма за обучение в секторите на сигурността, органите на реда и военните сили, предоставяйки добре интегрирано обучение по Крав Мага съставено за да съвпадне с нуждите на програмата. Курсовете за сектора на органите на реда могат да се състоят на посочени от клиента места, или в KMS сгради.

Свободни сте да ни потърсите с каквито и да е въпроси.